FARMPULSE
FarmPulse hesabının və məlumatların silinməsi
Son yenilənmə: 20 sentyabr 2026
Tətbiqdən hesabı silmək
- FarmPulse hesabınıza daxil olun.
- Profilim → Hesab və abunəlik → Məxfilik və məlumatlar bölməsini açın.
- “Hesabımı sil” düyməsini seçin və təsdiqləyin.
Hesabı saxlayaraq müəyyən məlumatı silmək
Heyvan, sağlamlıq, mayalanma, çəki, süd və digər fərdi qeydləri tətbiqdə həmin kartdan silə bilərsiniz. Tətbiqə girişiniz yoxdursa və hesabı bağlamadan yalnız müəyyən məlumatın silinməsini istəyirsinizsə, hesabda istifadə etdiyiniz e-poçt ünvanından aşağıdakı sorğunu göndərin və silinməli məlumatı aydın göstərin.
Məlumat silinməsi tələbi göndərTətbiqə girişiniz yoxdursa
Hesabı tam silmək üçün hesabda istifadə etdiyiniz e-poçt ünvanından aşağıdakı sorğunu göndərin. Təhlükəsizlik üçün hesab sahibinin təsdiqi tələb oluna bilər.
Hesab silinməsi tələbi göndərNə silinir?
Hesabın tam silinməsi təsdiqləndikdə FarmPulse profili, əlaqə və ünvan məlumatları, istifadəçiyə məxsus təsərrüfat, heyvan və xidmət qeydləri silinir. Google hesabınız, e-poçt hesabınız və Google Play hesabınız silinmir.
Saxlanma müddəti
Tətbiqdaxili avtomatik silmə adətən dərhal başladılır. E-poçtla göndərilən sorğular şəxsiyyət təsdiqindən sonra ən gec 30 gün ərzində icra edilir. Qanunla saxlanması tələb edilən əməliyyat və təhlükəsizlik məlumatlarının minimum hissəsi qanuni müddət ərzində saxlanıla bilər.
Abunəlik
Aktiv Google Play abunəliyi hesabın silinməsi ilə avtomatik dayanmaya bilər. Gələcək ödənişləri dayandırmaq üçün abunəliyi Google Play-in “Abunəliklər” bölməsindən də ləğv edin.